Anne-Corinne - The Freshmaker! - Suckin A Big Bottle Of Gin

Mysigt o gå med vänner

Det är mysigt att umgås med familj och vänner när man har tid. Det finns så mycket roligt som man kan hitta på när man ska göra något tillsammans.
Det beror ju på lite vilka man går med och när man ska göra något. Om man har lust att hitta på något trevligt en fredagkväll så kan man gå på lite pubar i gamla stan det är alltid en hit.

Fråga om tips

Sen så kan man ju fråga runt och se vad andra har haft för sig för kul. Ja det är ju alltid trevligt att få lite tips och idéer på nyas ställen som man kan gå till. Det finns ju så många sköna ställen i gamla stan att besöka så det kan ju vara kul att kolla upp ett nytt ställe om man känner för det.

Mina föräldrar gick på en ölprovning i gamla stan som dom tyckte var jätte trevligt så det finns ju sånt man kan göra också om man känner att man vill göra något lite extra. Ja det kan ju vara spännande att få prova lite nya varianter som man inte har provat förr.
Som sagt så finns det en hel del som man kan prova på och hitta på när man vill göra något kul med sina vänner och familj. 
Det är mysigt nu till hösten och vintern att hitta på något kul och ha saker att göra nu när kylan kommer. Då är det härligt att vara inne och ha trevligt tillsammans. Så det kan ju vara ett tips till alla som vill ha något att se fram emot nu när det börjar bli kallare och mörkare. Ja då är det härligt att göra något kul tillsammans. Så ring och boka ett bord eller två för dina vänner nu till helgen och ha så trevligt tillsammans för en kväll.